Úklid domácnosti?

Gene Adam introduction

Máme více než 100+ profesionálů k dispozici ihned Vyhledat pomocníka

Vyberte si sami paní na úklid

Úklid je něco, co se týká každého z nás. Úklidem tak ztratíme i desítky hodin měsíčně, které by jsme mohli věnovat své rodině, přátelům, nebo sami sobě. Úklid je však každodenní záležitost, která je nutná a stává se nedílnou součástí našeho života. Je to ale i příležitost, jak můžeme ušetřit spoustu času a využít ho užitečnějším způsobem.                                                 

Je to tak jednoduché.

Přenechejte starosti s úklidem domácnosti nebo kanceláře někomu, kdo to zvládne mnohem rychleji než vy a s profesionální důkladností. O úklid se tak nemusíte starat a ani na něj nemusíte dohlížet.

Úklidové firmy nebrat!

Pouze jedna volba je ta pravá a vám ušetří čas i peníze. Na trhu je spousta úklidových firem, ale to není ta pravá volba. Pokud si najmete firmu, většinou to dopadne tak, že na úklid k vám pošlou brigádníka, nebo člověka, který nemá žádné zkušenosti. Vy však platíte cenu vyšší, než kdyby jste si objednali profesionála.                                                                                  A jak je to možné? Jednoduše, platíte firmu jako zprostředkovatele a ta zaměstnává za doslova za pár korun brigádníky různého původu. Prostě a jednoduše, vydělat si chtějí všichni. Podstatné však je, že služba kterou jste si zaplatili je nekvalitní, neodborná  a  drahá.

Proč vybrat profesionální uklízečku?

Ano, profesionální uklízečka, nebo také uklízečka na volné noze je ta pravá volba. Je mnohem levnější než firma, protože neplatíte žádného zprostředkovatele.  Provádí úklid rychleji, profesionálně, je spolehlivá a vy se o nic starat nemusíte. Je to prostě její práce které rozumí a úklid je její vizitkou. Profesionální uklízečka k vám může chodit uklízet na pár hodin týdně, nebo když jste zrovna v práci. Vy se tak o nic nestaráte, ušetříte spoustu času a doma máte vždy uklizeno. Profesionální uklízečka může provádět i běžné domácí práce. Podstatné je ale to, že zvládne úklid mnohem rychleji než vy.  Přitom za třetinu ceny, než co by jste zaplatili úklidové firmě.

Kde najít profesionální uklízečku?

Poradíme vám nejen kde najít, ale dokonce si zde můžete vybrat tu, která vám bude vyhovovat nejvíce.                                                                                                                                Uklízečku na volné noze si můžete najít například zde, na stránkách Práce na den.cz kde si můžete vybrat uklízečku ze seznamu, ihned ji oslovit a již se domlouvat již přímo s ní.                     Stačí zde zadat PSČ kde potřebujete úklid a ihned se vám zobrazí uklízečky ve vašem okolí. Následně si tak můžete vybrat, podle zkušeností, hodnocení, nebo ceny za hodinu. Předem tak víte, kolik vás úklid bude stát a neplatíte nic navíc.

Na stránkách www.pracenaden.cz najdete také, paní na hlídání dětí, řemeslníky, zahradníky, nebo například službu péče o seniory.

Určitě doporučujeme tuto službu využít, ušetříte tak peníze i čas, který můžete věnovat svým blízkým.